Ruimte voor je slogan

Wanneer je niet lekker in je vel zit,  overspannen of burn out bent is het verstandig om hulp te zoeken bij een coach of therapeut. Dit weet inmiddels iedereen wel, maar voor sommige mensen is dit vaak een stap te ver. Waarschijnlijk past de Creative Mindflow Training dan beter bij jou.  

De Creative Mindflow Training is een mindfulness training maar dan op een speelse en creatieve manier. Omdat het laagdrempelig is, is het voor iedereen geschikt. Vanaf het begin van de training wordt je bewust van jouw aangeleerde manieren, je kwaliteiten, talenten en valkuilen. Ook kan je wat blokkades tegenkomen, waarbij je tijdens de training geholpen wordt om deze zo goed als mogelijk te verwerken. Deze training leert je bewust naar jezelf te kijken en de dingen in je leven te wijzigen waar dat nodig is. Jouw diepste verlangens en behoeftes komen naar de oppervlakte waardoor je beter en makkelijker keuzes kan maken in jouw leven. Wat deze training ook brengt is rust en ontspanning. Je leert dit in het dagelijks leven toe te passen, zodat het als vanzelf gaat. Deze training is ook geschikt als aanvulling na een periode van psychologische hulpverlening.

De training bestaat uit 11 hoofdstukken/opdrachten.  Het zijn veel creatieve opdrachten en daarvoor hoef je niet heel goed te kunnen schilderen of tekenen. Je wordt dan ook niet daarop beoordeelt. Uit jouw creatie of beschrijving verzamel ik de benodigde informatie om jou te goed te kunnen coachen. Na de laatste opdracht mag je gebruik maken van het gratis aanbod om 1 op 1 in mijn praktijk te komen voor een afrondingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend.

De training kan 1 op 1 gevolgd worden in mijn praktijk, maar ook op afstand via e mail. Ook kan de training gevolgd worden in groepsverband. Het grote verschil hierbij is dat je onder mijn begeleiding ervaringen en uitkomsten met elkaar deelt. Dit is niet alleen heel leerzaam, maar versterkt ook nog eens de energie van de training.  

Onder het tabblad "Praktisch" op deze website staan de tarieven beschreven van deze training. 

Spreekt deze training jou aan en wil je meer informatie hierover? Klik dan verder op onderstaande button om naar het contactformulier te gaan.


contact
 
 
 
 
E-mailen
Bellen