Ruimte voor je slogan

Een NSK Karakterprofiel is een uitgebreide beschrijving met informatie over wie jij bent en hoe het werkt binnen jouw gezin. Dit karakterprofiel wordt gemaakt volgens de astrologie van Nine Star Ki.

Met het NSK Karakterprofiel krijg je een analyse van jouw karakter, kwaliteiten, behoeftes, talenten en verbeterpunten. Ook krijg je inzicht in jouw emotionele kant en hoe jij bij anderen overkomt. Daarnaast krijg je inzicht hoe jij binnen jouw gezin functioneert en hoe het gezin in verbinding staat met elkaar. NSK (Nine Star Ki) kan helpen patronen te doorbreken en kan leiden tot nieuwe inzichten. Als er in jouw gezin onrust voorkomt is een      NSK Karakterprofiel echt een aanrader. Door te begrijpen wat de ander zijn/haar behoeftes zijn, maar ook de kwaliteiten en valkuilen die daarbij horen, ontstaat er meer wederzijds begrip. Dingen vallen meer op zijn plek met als resultaat: meer harmonie. Voor sommige kan de uitleg tijdens een consult confronterend zijn, maar meestal vooral erg verhelderend. Het lucht erg op als je weet dat jouw onderbuikgevoel klopt.

Nine Star Ki is gebaseerd op de oudste astrologie voor zover bekend, en komt uit Japan en China. In deze Aziatische landen gebruikt men deze methode onder andere in de economie, politiek maar ook bij het matchen van relaties. In Nederland is Nine Star Ki meer en meer in opkomst en wordt vooral gebruikt bij individuele karakterprofielen, gezinsanalyses en bij teamopstellingen binnen bedrijven. 

Om een NSK Karakterprofiel te kunnen maken heb ik alleen jouw geboortedatum nodig en die van de andere gezinsleden. Tijdens een eenmalig consult leg ik het gemaakte Nine Star Ki karakterprofiel uitgebreid uit en ga je naar huis met tips en een heleboel waardevolle informatie. Uiteraard krijg je het NSK Karakterprofiel geprint mee naar huis. 

Het NSK karakterprofiel is een mooie aanvulling bij een coachingstraject, maar het is ook mogelijk om een apart consult hiervoor aan te vragen zonder coachingstraject.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen