Ruimte voor je slogan

Met het NSK Karakterprofiel krijg je een analyse van jouw karakter, kwaliteiten, behoeftes, talenten en verbeterpunten. Ook krijg je inzicht in jouw emotionele kant en hoe jij bij anderen overkomt. Daarnaast krijg je inzicht hoe jij binnen jouw gezin functioneert en hoe het gezin in verbinding staat met elkaar. NSK (Nine Star Ki) kan helpen patronen te doorbreken en kan leiden tot nieuwe inzichten. Als er in jouw gezin onrust voorkomt is een      NSK Karakterprofiel echt een aanrader. Door te begrijpen wat de ander zijn/haar behoeftes zijn, maar ook de kwaliteiten en valkuilen die daarbij horen, ontstaat er meer wederzijds begrip. Dingen vallen meer op zijn plek met als resultaat: meer harmonie. Tijdens een consult krijg je ook wel eens bevestiging op vermoedens. Dit kan voor sommige confronterend zijn, maar meestal vooral erg verhelderend. Het lucht erg op als je weet dat jouw gevoel klopt.

Nine Star Ki is gebaseerd op de oudste astrologie, voor zover bekend, en komt uit Japan en China. In deze Aziatische landen gebruikt men deze methode onder andere in de economie, politiek maar ook bij het matchen van relaties. In Nederland is Nine Star Ki meer en meer in opkomst en wordt vooral gebruikt bij individuele karakterprofielen, gezinsanalyses en bij teamopstellingen bij bedrijven.

 

Om een NSK Karakterprofiel te kunnen maken heb ik alleen jouw geboortedatum nodig en die van de andere gezinsleden. Tijdens het bijbehorende consult leg ik je uit hoe ik met Nine Star Ki tot het karakterprofiel ben gekomen en hoe het is opgebouwd.

 

Het NSK karakterprofiel is onderdeel van een coachingstraject bij Mandaluja, maar het is ook mogelijk om een apart consult hiervoor aan te vragen.

Snelle bestellers ontvangen nu een introductiekorting van maar liefst € 25,00!!!!

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW

 
 
 
 
E-mailen
Bellen