Ruimte voor je slogan

Ouders en verzorgers: Waar wacht je nog op?

Als ik aan ouders vraag: ‘Wat wens jij je kind later?’ Dan krijg ik meestal hetzelfde antwoord, namelijk: ‘Dat hij/zij gelukkig is!’ Toch zie ik veel kinderen langdurig worstelen, en ook ouders hebben het vaak veel zwaarder dan ze willen toegeven. Meestal duurt het dan ook lang voordat er naar hulp gezocht wordt. De meesten denken dat het vanzelf wel over gaat. Of dat wisseling van klas, school of baan de oplossing is.

Heel eerlijk gezegd, dacht ik jaren geleden ook dat het allemaal wel vanzelf over zou gaan. Helaas was dat niet het geval en heb ik tot 2 maal toe een burn out gekregen. In die periode was ik geen leuke partner, geen leuke moeder…en al helemaal niet aardig voor mezelf. De buitenwereld had daarvan niets in de gaten, maar van binnen verscheurde ik. De problemen die ik als kind meedroeg, en mijn hooggevoeligheid, leken inderdaad vanzelf over te gaan toen ik volwassen werd. Totdat ik op latere leeftijd gewoon weer diezelfde problemen onder ogen mocht komen. Ik mocht het weer opnieuw beleven, en het was intenser dan ooit!

Dus tegen al die ouders en verzorgers zeg ik: waar wacht je nog op? Willen jullie ECHT dat je kind gelukkig is? Wil je niet dat ze op latere leeftijd weer hetzelfde gevecht aan moeten gaan of erger? Wil je een krachtig kind met voldoende zelfvertrouwen die vol goede moed als volwassene het ouderlijk huis verlaat? Wacht dan niet langer en zoek NU goede hulp. Goede hulp kost geld, maar het geluk van jouw kind is onbetaalbaar. Goede zorghulp investeren in jouw kind en OOK in jezelf is de beste investering die er is en……is levenslang! DAT kan ik uit ervaring met je delen. 

Ben jij die verstandige ouder die hulp zoekt voor zichzelf en/of voor een kind? Dan kan ik je wellicht goed helpen. Met mijn beroep heb ik een geheimhoudingsplicht. Dus jouw gedeelde zorgen en gegeven informatie blijft tussen ons, ook al starten we geen coachingstraject op. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen