Ruimte voor je slogan


 • Hoeveel coachingsessies zijn er nodig?
  • Is iedereen welkom in de praktijk?

  Gemiddeld genomen zijn bij kinderen 4 tot 6 coachingsessies voldoende. Soms zijn het er iets meer als de situatie complexer is. Bij volwassenen zijn er meestal iets meer coachingsessies nodig (5 tot 10). Dit is vooral afhankelijk van hoe lang de klachten gedragen zijn.

  Iedereen is welkom in mijn praktijk. Mijn expertise bij kindercoaching ligt vooral bij kinderen vanaf 6 jaar, tieners en ouders/verzorgers. Reiki behandelingen zijn voor iedereen geschikt.  

  • Worden de coachingsessies vergoed?
   • Is Mandaluja aangesloten bij een beroepsvereniging?

   Nee, de sessies worden op dit moment (nog) niet standaard vergoed. Toch is het raadzaam om uw zorgverzekeraar te raadplegen. Soms zijn er mogelijkheden vanuit een aanvullend pakket. Er wordt op dit moment achter de schermen hard gewerkt om regering en zorgverzekeraars duidelijk te maken dat ons vak erg nodig is.

   Mandaluja is aangesloten bij Stichting Adiona. Dit is een beroepsvereniging voor professionele kindercoaches en kinderyoga-docenten. Adiona is in het bezit van de nodige diploma's, inschrijving Kamer van Koophandel en een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

   • Wat als het niet vergoed wordt?
    • Hoe zit het met kwaliteit en professionaliteit?

    Het lijkt misschien heel kostbaar om een coachingtraject te gaan volgen, maar de veranderingen die optreden door de coachingsessies zijn een levenslange investering. U en/of uw kinderen zijn deze investering meer dan waard. Misschien een vreemde vergelijking, maar als de auto niet gesmeerd loopt krijgt het een onderhoudsbeurt. Waarom niet investeren in geestelijke en lichamelijke ontwikkeling? Gezondheid en welzijn zijn toch minstens zo belangrijk, zo niet onbetaalbaar.

    Ik neem mijn vak heel serieus. Daarom heb ik erkende opleidingen gevolgd en de nodige diploma's behaald. Bijscholing is onderdeel van dit prachtige vak. Daarnaast volg ik regelmatig interessante cursussen en workshops, waarvan ik vind dat het een mooie aanvulling geeft op het werk wat ik doe. 

     • Heeft Mandaluja een wachtlijst?
     • Stelt Mandaluja diagnoses?

     Nee, op dit moment kan er meteen na het intakegesprek een coachingstraject opgestart worden.

     Nee, ik stel geen diagnoses. Mocht tijdens het coachen of behandelen blijken dat er meer of andere hulp gewenst is van een therapeut of arts, dan zal ik met u in overleg gaan en (eventueel) doorverwijzen.

     • Is er een wachtruimte bij de praktijk?
     • Staat uw vraag hier niet bij?

     Ik plan afspraken niet vlak achter elkaar. Dus in principe hoeft u niet te wachten. Mocht u een keer erg vroeg aankomen, dan kunt u op de gang even plaatsnemen. 

     Mocht uw vraag hier niet bij staan, stuur mij dan uw vraag per mail naar info@mandaluja.nl. U mag mij uiteraard ook bellen of een WhatsApp berichtje sturen op 06-13774219.


      
      
      
      
     E-mailen
     Bellen