Ruimte voor je slogan


Hallo,

Mijn naam is Wendy Luja. Ik ben 47 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen van 11 en 9 jaar oud. Ik ben zorgzaam, intuïtief, gevoelig, open en creatief. Ik ben Kindercoach, Oudercoach, Creatief Therapeut, Weerbaarheidstrainer en Kinderyoga-docent. Daarnaast geef ik ook Reiki behandelingen en maak ik Nine Star Ki karakterprofielen (NSK).

Ik hou van leuke dingen doen met mijn gezin, reizen, koken (en opeten), fotograferen en kunst schilderen. Ik vind actief zwemmen heerlijk , doe yoga en wandel graag een paar keer per week in het bos.

Na een paar roerige jaren ben ik anders in het leven gaan staan.  Ik ben nog steeds die behulpzame en zorgzame persoon die anderen graag helpt, maar nu zonder mijzelf daarbij weg te cijferen. Ik heb geleerd om grenzen te stellen en vooral aan te geven. Ik geniet nu intenser en ben tevreden met wie ik ben. 

Na het behalen van mijn diploma's Kindercoaching (Basis en Vervolg/Magie van Kindercoaching), Creatieve Therapie (Civas), Weerbaarheidstrainer (SOVA), Reiki II en Kinderyoga (AALO) ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Soesterberg. In het werk wat ik doe raak ik niet uitgeleerd. Daarom volg ik regelmatig aanvullende opleidingen en workshops. Met alles wat ik geleerd heb, en nog steeds leer, kan ik een mooi passend traject maken voor elke individu.  Daarnaast leveren mijn eigen levenservaringen ook een  grote bijdrage aan het werk wat ik nu doe.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen