Ruimte voor je slogan


Hallo,

Ik ben Wendy. Ik ben 47 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen van 11 en 9 jaar oud. Ik ben zorgzaam, intuïtief, gevoelig, open en creatief. Ik ben Kindercoach, Oudercoach, Creatief Therapeut, Weerbaarheidstrainer en Kinderyoga-docent. Daarnaast geef ik ook Reiki behandelingen en maak ik Nine Star Ki karakterprofielen (NSK).

Ik hou van leuke dingen doen met mijn gezin, reizen, koken (en opeten), fotograferen en kunst schilderen. Ik vind actief zwemmen heerlijk , doe yoga en wandel graag een paar keer per week in het bos.

Na een aantal roerige jaren sta ik sinds een paar jaar anders in het leven.  Ik ben nog steeds die behulpzame en zorgzame persoon die anderen graag helpt, maar nu zonder mijzelf daarbij te vergeten. Ik heb geleerd om grenzen te stellen en vooral aan te geven. Daarnaast kan ik nu intenser genieten, bekijk ik het leven veel luchtiger en ben ik tevreden met wie ik ben. Ik heb geleerd te luisteren naar mijn intuïtie, en daar op te vertrouwen. Ook heb ik geleerd goed voor mezelf te zorgen, want als het goed met mij gaat dan heeft dat een zeer positief effect op mijn gezin.

Na het behalen van mijn diploma's Kindercoaching (Basis en Vervolg/Magie van Kindercoaching), Creatieve Therapie (Civas), Weerbaarheidstrainer (SOVA), Reiki II en Kinderyoga (AALO) ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Soesterberg. In het werk wat ik doe raak ik niet uitgeleerd. Daarom volg ik regelmatig aanvullende opleidingen en workshops. Met alles wat ik geleerd heb, en nog steeds leer, kan ik een mooi passend traject maken voor elke individu.  Het is en blijft een ontzettend interessant vak. Ik ben van mening dat de ervaringen die ik heb opgedaan in mijn jeugd, en de strubbelingen die ik had als volwassen mens, een hele grote bijdrage leveren aan het werk wat ik nu doe.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen